Omslagsbild från Amazon
Bild från Amazon.com

Fennema's food chemistry / edited by Srinivasan Damodaran, Kirk L. Parkin, Owen R. Fennema

Medverkande: Damodaran, Srinivasan [edt] | Parkin, Kirk L [edt] | Fennema, Owen R, 1929- [edt].
Materialtyp: materialTypeLabelBokSerie: Food science and technology (Taylor & Francis) ; 169. Förläggare: Boca Raton : CRC Press/Taylor & Francis, cop. 2008Upplaga: 4. ed.Beskrivning: [12], 1144 s. : ill. ; 26 cm.ISBN: 9780849392726 (hft.) (alk. paper); 0-8493-9272-1 (hft.) (alk. paper); 978-0-8247-2345-3 (inb.); 0-8247-2345-7 (inb.).Ämnen: Livsmedelskemi | Livsmedelsindustri | Food industry and trade | Food chemistryOther classification: A21D | A23 Online-resurser: Table of contents only | Publisher description
Taggar från det här biblioteket: Den aktuella titeln har inga taggar från det här biblioteket. Logga in för att lägga till taggar.
Betyg
    Medelbetyg: 0.0 (0 röster)

Rev. ed. of: Food chemistry / edited by Owen R. Fennema. 1996.

Includes bibliographical references and index.

Det finns inga kommentarer om exemplaret.

för att skicka en kommentar.

Teknik från Koha