Exemplartyp | Aktuellt bibliotek | Avdelning | Hyllsignatur | Status | Förfallodatum | Streckkod | Exemplarreservationer | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Bok | Enhetsbiblioteken | Enhet J | ENH.J/J6 Joh (Liknande titlar(Öppnas nedan)) | Tillgänglig | 20054068231F4 |
Antal reservationer: 0
Liknande Enhetsbiblioteken titlar, Avdelning: Enhet J Stäng hyllsökare (Dölj hyllsökare)
ENH.J/J6 Gil Shortenings, margarines and food oils / | ENH.J/J6 Han Handbook of cereal science and technology / | ENH.J/J6 Han Handbook on sourdough biotechnology / | ENH.J/J6 Joh Emulsifiers and emulsifying techniques / | ENH.J/J6 Kie Milch und Milcherzeugnisse / | ENH.J/J6 Lär Från mjölk till mejeriprodukter. Lär dig mer om glass / | ENH.J/J6 Mat Enzymes / |
Det finns inga kommentarer om exemplaret.
Logga in på ditt konto för att skicka en kommentar.