Omslagsbild från Amazon
Bild från Amazon.com

Sugar chemistry / by R.S. Shallenberger and G.G. Birch

Av: Shallenberger, Robert Sands, 1926-.
Medverkande: Birch, Gordon Gerard, 1934- [aut].
Materialtyp: materialTypeLabelBokSerie: AVI books.Förläggare: Westport, Conn., 1975Beskrivning: xiii, 221 s. : ill., tab.ISBN: 0870551663.Ämnen: Socker | Sugar | Kemi | Chemistry | Food | Food chemistry | Livsmedel | Livsmedelsindustri
Taggar från det här biblioteket: Den aktuella titeln har inga taggar från det här biblioteket. Logga in för att lägga till taggar.
Betyg
    Medelbetyg: 0.0 (0 röster)
Bestånd
Exemplartyp Aktuellt bibliotek Avdelning Hyllsignatur Status Förfallodatum Streckkod Exemplarreservationer
Bok Bok Enhetsbiblioteken Enhet J ENH.J/J6 Sch (Liknande titlar(Öppnas nedan)) Tillgänglig 20054078231E2
Antal reservationer: 0

Det finns inga kommentarer om exemplaret.

för att skicka en kommentar.

Teknik från Koha