Omslagsbild från Amazon
Bild från Amazon.com

Från mjölk till mejeriprodukter. Syrning / [ms: Hans Erik Pettersson]

Medverkande: Pettersson, Hans Erik, 1945- [aut] | Livsmedelsbranschernas yrkesnämnd [pbl].
Materialtyp: materialTypeLabelBokFörläggare: Stockholm : Livsmedelsbranschernas yrkesnämnd : Brevskolan, 1982Beskrivning: 32 s. : diagr., ill., tab.ISBN: 9157402949.Ämnen: Mikrobiologi | Mjölk | Mejerihantering
Taggar från det här biblioteket: Den aktuella titeln har inga taggar från det här biblioteket. Logga in för att lägga till taggar.
Betyg
    Medelbetyg: 0.0 (0 röster)
Bestånd
Exemplartyp Aktuellt bibliotek Avdelning Hyllsignatur Status Förfallodatum Streckkod Exemplarreservationer
Bok Bok Enhetsbiblioteken Enhet J ENH.J/J6 Syr (Liknande titlar(Öppnas nedan)) Tillgänglig 2005398823154
Antal reservationer: 0

Det finns inga kommentarer om exemplaret.

för att skicka en kommentar.

Teknik från Koha