Omslagsbild från Amazon
Bild från Amazon.com

Wiley encyclopedia of food science and technology. Vol. 3, In-R

Medverkande: Francis, Frederick John [edt].
Materialtyp: materialTypeLabelBokFörläggare: New York : Wiley, cop 2000Beskrivning: S. 1379-2068.ISBN: 0471192570; 0-471-19285-6 (hela verket).Ämnen: Livsmedel | Encyklopedier | Encyclopedias and dictionaries | FoodAndra utgåvor:
Taggar från det här biblioteket: Den aktuella titeln har inga taggar från det här biblioteket. Logga in för att lägga till taggar.
Betyg
    Medelbetyg: 0.0 (0 röster)
Bestånd
Exemplartyp Aktuellt bibliotek Avdelning Hyllsignatur Status Förfallodatum Streckkod Exemplarreservationer
Bok Bok Enhetsbiblioteken Enhet J ENH.J/J6 Wil (Liknande titlar(Öppnas nedan)) Tillgänglig 2000849823177
Antal reservationer: 0

Det finns inga kommentarer om exemplaret.

för att skicka en kommentar.

Teknik från Koha