Omslagsbild från Amazon
Bild från Amazon.com

Barley for food and health : science, technology, and products / Rosemary K. Newman, C. Walter Newman

Av: Newman, Rosemary K.
Medverkande: Newman, C. Walter.
Materialtyp: materialTypeLabelBokFörläggare: Hoboken, N.J. : John Wiley & Sons, 2008Beskrivning: xiv, 245 s. : ill. ; 25 cm.ISBN: 9780470102497 (cloth).Ämnen: Korn | Sädesslag | Matlagning | Livsmedel | Barley | Cookery | Grain | FoodOther classification: A21D | A23L Online-resurser: Publisher description | Table of contents only
Taggar från det här biblioteket: Den aktuella titeln har inga taggar från det här biblioteket. Logga in för att lägga till taggar.
Betyg
    Medelbetyg: 0.0 (0 röster)
Bestånd
Exemplartyp Aktuellt bibliotek Avdelning Hyllsignatur Status Förfallodatum Streckkod Exemplarreservationer
Bok Bok Enhetsbiblioteken Enhet J ENH.J/J6 New (Liknande titlar(Öppnas nedan)) Tillgänglig 201841982318D
Antal reservationer: 0

Det finns inga kommentarer om exemplaret.

för att skicka en kommentar.

Teknik från Koha