Omslagsbild från Amazon
Bild från Amazon.com

Methods in enzymology. Vol. 463, Guide to protein purification / edited by Richard R. Burgess, Murray P. Deutscher

Medverkande: Burgess, Richard [edt] | Deutscher, Murray P [edt].
Materialtyp: materialTypeLabelBokFörläggare: Amsterdam ; Boston : Elsevier/Academic Press, 2009Upplaga: 2. ed.Beskrivning: liii, 851 p., [8] p. of plates : ill. (some col.) ; 24 cm.ISBN: 9780123749789 (pbk.); 0-12-374978-6 (pbk.); 978-0-12-374536-1 (hbk.); 0-12-374536-5 (hbk.).Ämnen: Proteiner | Rening | Proteins | Purification
Taggar från det här biblioteket: Den aktuella titeln har inga taggar från det här biblioteket. Logga in för att lägga till taggar.
Betyg
    Medelbetyg: 0.0 (0 röster)

Teknik från Koha