Omslagsbild från Amazon
Bild från Amazon.com

Methods in enzymology. Vol. 466, Biothermodynamics, Part B / edited by Michael L. Johnson, Gary K. Ackers and Jo M. Holt

Medverkande: Johnson, Michael L, 1947- [edt] | Ackers, Gary K, 1939-2011 [edt] | Holt, Jo M [edt].
Materialtyp: materialTypeLabelBokFörläggare: San Diego : Elsevier Academic Press, 2009Beskrivning: xlviii, 611 s., [12] pl.-s. ill.ISBN: 0123747767; 978-0-12-374776-1.Ämnen: Termodynamik | Proteiner | Thermodynamics | Proteins
Taggar från det här biblioteket: Den aktuella titeln har inga taggar från det här biblioteket. Logga in för att lägga till taggar.
Betyg
    Medelbetyg: 0.0 (0 röster)
Bestånd
Exemplartyp Aktuellt bibliotek Avdelning Hyllsignatur Status Förfallodatum Streckkod Exemplarreservationer
Bok Bok PRV - Biblioteket Stockholm . KEM.BIBL (Liknande titlar(Öppnas nedan)) Tillgänglig 2018082823144
Antal reservationer: 0

Det finns inga kommentarer om exemplaret.

för att skicka en kommentar.

Teknik från Koha