Omslagsbild från Amazon
Bild från Amazon.com

Food and beverage packaging technology / edited by Richard Coles, Mark Kirwan

Medverkande: Coles, Richard, 1957- [edt] | Kirwan, Mark J [edt].
Materialtyp: materialTypeLabelBokFörläggare: Chichester : Wiley-Blackwell, 2011Upplaga: 2. ed.Beskrivning: xvi, 326 p. : ill. ; 26 cm.ISBN: 9781405189101 (hbk.).Ämnen: Livsmedel | Drycker | Konservering | Förpackningsteknik | Food | Beverages | Packaging technology | Food preservationSammanfattning: Now in a fully revised second edition, this volume provides a contemporary overview of food processing/packaging technologies. It acquaints the reader with food preservation processes, shelf life and logistical considerations, as well as packaging materials, machines and processes necessary for a wide range of packaging presentations
Taggar från det här biblioteket: Den aktuella titeln har inga taggar från det här biblioteket. Logga in för att lägga till taggar.
Betyg
    Medelbetyg: 0.0 (0 röster)

Previous ed.: published as Food packaging technology. Oxford: Blackwell, 2003

Includes bibliographical references and index.

Now in a fully revised second edition, this volume provides a contemporary overview of food processing/packaging technologies. It acquaints the reader with food preservation processes, shelf life and logistical considerations, as well as packaging materials, machines and processes necessary for a wide range of packaging presentations

Det finns inga kommentarer om exemplaret.

för att skicka en kommentar.

Teknik från Koha