Food processing handbook / edited by James G. Brennan and Alistair S. Grandison

Medverkande: Grandison, Alistair S [edt] | Brennan, James Gerard [edt].
Materialtyp: materialTypeLabelBokFörläggare: Weinheim : [Chichester : Wiley-VCH ; John Wiley, distributor], 2012Upplaga: 2. ed.Beskrivning: 2 vol. (xxii, 777 s.) : ill. ; 25 cm.ISBN: 9783527324682 (2 vol.).Ämnen: Handböcker | Livsmedelsindustri | Handbooks | Food industry and tradeOther classification: A21 | A22 | A23
Taggar från det här biblioteket: Den aktuella titeln har inga taggar från det här biblioteket. Logga in för att lägga till taggar.
Betyg
    Medelbetyg: 0.0 (0 röster)
Bestånd
Exemplartyp Aktuellt bibliotek Avdelning Hyllsignatur Status Förfallodatum Streckkod Exemplarreservationer
Bok Bok Enhetsbiblioteken Enhet J ENH.J/J6 Foo (Vol. 2) (Liknande titlar(Öppnas nedan)) Tillgänglig 201737182312D
Bok Bok Enhetsbiblioteken Enhet J ENH.J/J6 Foo (Vol, 1) (Liknande titlar(Öppnas nedan)) Tillgänglig 2017372823117
Antal reservationer: 0

Previous ed.: published in one volume, edited by James G. Brennan. 2006

Includes bibliographical references and index.

Det finns inga kommentarer om exemplaret.

för att skicka en kommentar.

Teknik från Koha