Omslagsbild från Amazon
Bild från Amazon.com

On food and cooking : the science and lore of the kitchen / Harold McGee

Av: McGee, Harold.
Materialtyp: materialTypeLabelBokFörläggare: New York, N.Y. : Scribner, 2004Beskrivning: x, 884 p. : ill. ; 24 cm.ISBN: 0684800012; 9780684800011.Ämnen: Livsmedel | Matlagning | Handböcker | Food | Cookery | Handbooks
Taggar från det här biblioteket: Den aktuella titeln har inga taggar från det här biblioteket. Logga in för att lägga till taggar.
Betyg
    Medelbetyg: 0.0 (0 röster)
Bestånd
Exemplartyp Aktuellt bibliotek Avdelning Hyllsignatur Status Förfallodatum Streckkod Exemplarreservationer
Bok Bok PRV - Biblioteket Stockholm Enhet L ENH.L/L0 McG (Liknande titlar(Öppnas nedan)) Under transport från PRV - Biblioteket Stockholm till Enhetsbiblioteken sedan 14/08/2023 2024832823190
Antal reservationer: 0

Donated in memory of Marion G. Appleton

Completely rev. and updated

Includes bibliographical references and index.

Imported from: www.livermore.lib.ca.us:210/INNOPAC (Do not remove)

Det finns inga kommentarer om exemplaret.

för att skicka en kommentar.

Teknik från Koha