Omslagsbild från Amazon
Bild från Amazon.com

Handbook of cereal science and technology / edited by Karel Kulp, Joseph G. Ponte, Jr.

Medverkande: Kulp, Karel, 1920-2013 [edt] | Ponte, Joseph G. jr [edt].
Materialtyp: materialTypeLabelBokSerie: Food science and technology (New York, N.Y. 1984), 99. Förläggare: New York : Marcel Dekker, cop. 2000Upplaga: 2. ed., rev. and expanded.Beskrivning: ix, 790 p. : ill. ; 29 cm.ISBN: 0824782941 (alk. paper).Ämnen: Handböcker | Livsmedel | Handbooks | FoodAndra utgåvor: Handbook of cereal science and technology
Taggar från det här biblioteket: Den aktuella titeln har inga taggar från det här biblioteket. Logga in för att lägga till taggar.
Betyg
    Medelbetyg: 0.0 (0 röster)
Bestånd
Exemplartyp Aktuellt bibliotek Avdelning Hyllsignatur Status Förfallodatum Streckkod Exemplarreservationer
Bok Bok Enhetsbiblioteken Enhet J ENH.J/J6 Han (Liknande titlar(Öppnas nedan)) Tillgänglig 2014317823135
Antal reservationer: 0

Includes bibliographical references and index

Det finns inga kommentarer om exemplaret.

för att skicka en kommentar.

Teknik från Koha