Journal of food science.

Medverkande: Institute of Food Technologists [pbl].
Materialtyp: materialTypeLabelPeriodikaAnalys: Visa analysFörläggare: Champaign, Ill. : Institute of food technologists, 1961-ISSN: 0022-1147.Ämnen: Tidskrifter | Periodika | Livsmedelskemi | Periodicals | NutritionOnline-resurser: Pren. erfordras - Blackwell Synergy Fortsätter: Food research
Taggar från det här biblioteket: Den aktuella titeln har inga taggar från det här biblioteket. Logga in för att lägga till taggar.
Betyg
    Medelbetyg: 0.0 (0 röster)
Bestånd
Exemplartyp Aktuellt bibliotek Hyllsignatur Status Förfallodatum Streckkod Exemplarreservationer
Tidskrift Tidskrift PRV - Biblioteket Stockholm KEM.BIBL (Liknande titlar(Öppnas nedan)) Tillgänglig
Antal reservationer: 0

Bevaras enligt TGV-plan/Z

Det finns inga kommentarer om exemplaret.

för att skicka en kommentar.

Teknik från Koha