Omslagsbild från Amazon
Bild från Amazon.com

Fenaroli's handbook of flavor ingredients. Vol. 2

Av: Fenaroli, Giovanni.
Medverkande: Furia, Thomas E | Bellanca, Nicoló.
Materialtyp: materialTypeLabelBokFörläggare: Cleveland, Ohio : CRC, Cop. 1975Beskrivning: 928 s. : ill.ISBN: 0878195327; 0-87819-533-5 (hela verket).Ämnen: Arom | Handböcker | Flavor | HandbooksReservationskommentar:
Taggar från det här biblioteket: Den aktuella titeln har inga taggar från det här biblioteket. Logga in för att lägga till taggar.
Betyg
    Medelbetyg: 0.0 (0 röster)
Bestånd
Exemplartyp Aktuellt bibliotek Avdelning Hyllsignatur Status Förfallodatum Streckkod Exemplarreservationer
Bok Bok Enhetsbiblioteken Enhet J ENH.J/J6 Fen (Liknande titlar(Öppnas nedan)) Tillgänglig 2005386823146
Antal reservationer: 0

Övers. från italienska

Det finns inga kommentarer om exemplaret.

för att skicka en kommentar.

Teknik från Koha