Exemplartyp | Aktuellt bibliotek | Avdelning | Hyllsignatur | Status | Förfallodatum | Streckkod | Exemplarreservationer | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Bok | Enhetsbiblioteken | Enhet J | ENH.J/J6 Whi (Liknande titlar(Öppnas nedan)) | Tillgänglig | 20080518231AA |
Antal reservationer: 0
Liknande Enhetsbiblioteken titlar, Avdelning: Enhet J Stäng hyllsökare (Dölj hyllsökare)
ENH.J/J6 Sta Emulsifiers / | ENH.J/J6 Syr Från mjölk till mejeriprodukter. Syrning / | ENH.J/J6 Tho Starches : David J. Thomas and William A. Atwell | ENH.J/J6 Whi Carbohydrate chemistry for food scientists / | ENH.J/J6 Wil Wiley encyclopedia of food science and technology. Vol. 1, A-Ev | ENH.J/J6 Wil Wiley encyclopedia of food science and technology. Vol. 2, Ev-In | ENH.J/J6 Wil Wiley encyclopedia of food science and technology. Vol. 3, In-R |
Includes index
Det finns inga kommentarer om exemplaret.
Logga in på ditt konto för att skicka en kommentar.