Omslagsbild från Amazon
Bild från Amazon.com

Carbohydrate chemistry for food scientists / Roy L. Whistler and James N. BeMiller

Av: Whistler, Roy Lester.
Medverkande: BeMiller, James Noble, 1933-.
Materialtyp: materialTypeLabelBokFörläggare: St. Paul, Minn. : Eagan Press, cop. 1997Beskrivning: 241 s. : ill. ; 24 cm.ISBN: 0913250929.Ämnen: Kolhydrater | Organisk kemi | Organic chemistry | CarbohydratesOther classification: C08B | A23L
Taggar från det här biblioteket: Den aktuella titeln har inga taggar från det här biblioteket. Logga in för att lägga till taggar.
Betyg
    Medelbetyg: 0.0 (0 röster)
Bestånd
Exemplartyp Aktuellt bibliotek Avdelning Hyllsignatur Status Förfallodatum Streckkod Exemplarreservationer
Bok Bok Enhetsbiblioteken Enhet J ENH.J/J6 Whi (Liknande titlar(Öppnas nedan)) Tillgänglig 20080518231AA
Antal reservationer: 0

Includes index

Det finns inga kommentarer om exemplaret.

för att skicka en kommentar.

Teknik från Koha