Exemplartyp | Aktuellt bibliotek | Avdelning | Hyllsignatur | Status | Förfallodatum | Streckkod | Exemplarreservationer | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Bok | Enhetsbiblioteken | Enhet J | ENH.J/J6 Nel (Liknande titlar(Öppnas nedan)) | Tillgänglig | 2008055823110 |
Antal reservationer: 0
Liknande Enhetsbiblioteken titlar, Avdelning: Enhet J Stäng hyllsökare (Dölj hyllsökare)
Ingen omslagsbild finns tillgänglig | ||||||||
ENH.J/J6 Mer Food flavorings : composition, manufacture and use / | ENH.J/J6 Msa The chemistry of food additives and preservatives / | ENH.J/J6 När Näringslära för högskolan / | ENH.J/J6 Nel High-fiber ingredients / | ENH.J/J6 Nel Sweeteners : alternative / | ENH.J/J6 New Barley for food and health : science, technology, and products / | ENH.J/J6 Non Nonthermal processing technologies for food / |
Includes bibliographical references and index
Det finns inga kommentarer om exemplaret.
Logga in på ditt konto för att skicka en kommentar.