Exemplartyp | Aktuellt bibliotek | Avdelning | Hyllsignatur | Status | Förfallodatum | Streckkod | Exemplarreservationer | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Bok | Enhetsbiblioteken | Enhet J | ENH.J/J6 Mer (Liknande titlar(Öppnas nedan)) | Tillgänglig | 200533782311F |
Antal reservationer: 0
Liknande Enhetsbiblioteken titlar, Avdelning: Enhet J Stäng hyllsökare (Dölj hyllsökare)
Ingen omslagsbild finns tillgänglig | Ingen omslagsbild finns tillgänglig | |||||||
ENH.J/J6 Lär Från mjölk till mejeriprodukter. Lär dig mer om glass / | ENH.J/J6 Mat Enzymes / | ENH.J/J6 Mej Mejerihandboken. | ENH.J/J6 Mer Food flavorings : composition, manufacture and use / | ENH.J/J6 Msa The chemistry of food additives and preservatives / | ENH.J/J6 När Näringslära för högskolan / | ENH.J/J6 Nel High-fiber ingredients / |
Det finns inga kommentarer om exemplaret.
Logga in på ditt konto för att skicka en kommentar.