Food flavorings : composition, manufacture and use / by Joseph Merory

Av: Merory, Joseph.
Materialtyp: materialTypeLabelBokFörläggare: Westport, Conn. : AVI, 1968Upplaga: 2. ed., rev and enl.Beskrivning: ix, 478 s. : ill., tab.Ämnen: Arom | Flavor
Taggar från det här biblioteket: Den aktuella titeln har inga taggar från det här biblioteket. Logga in för att lägga till taggar.
Betyg
    Medelbetyg: 0.0 (0 röster)
Bestånd
Exemplartyp Aktuellt bibliotek Avdelning Hyllsignatur Status Förfallodatum Streckkod Exemplarreservationer
Bok Bok Enhetsbiblioteken Enhet J ENH.J/J6 Mer (Liknande titlar(Öppnas nedan)) Tillgänglig 200533782311F
Antal reservationer: 0

Det finns inga kommentarer om exemplaret.

för att skicka en kommentar.

Teknik från Koha