Omslagsbild från Amazon
Bild från Amazon.com

Shortenings, margarines and food oils / M. T. Gillies

Av: Gillies, M. T.
Medverkande: Noyes Data Corporation [pbl].
Materialtyp: materialTypeLabelBokSerie: Food technology review, 10. Förläggare: Park Ridge, N. J. : Noyes, 1974Beskrivning: x, 332 s. : ill., tab.ISBN: 0815505175.Ämnen: Oljor | Fetter | Fats | Oil
Taggar från det här biblioteket: Den aktuella titeln har inga taggar från det här biblioteket. Logga in för att lägga till taggar.
Betyg
    Medelbetyg: 0.0 (0 röster)
Bestånd
Exemplartyp Aktuellt bibliotek Avdelning Hyllsignatur Status Förfallodatum Streckkod Exemplarreservationer
Bok Bok Enhetsbiblioteken Enhet J ENH.J/J6 Gil (Liknande titlar(Öppnas nedan)) Tillgänglig 2005314823103
Antal reservationer: 0

Det finns inga kommentarer om exemplaret.

för att skicka en kommentar.

Teknik från Koha