Omslagsbild från Amazon
Bild från Amazon.com

Gewinnung und Verarbeitung von Nahrungsfetten / von Josef Baltes

Av: Baltes, Josef.
Materialtyp: materialTypeLabelBokSerie: Grundlagen und Fortschritte der Lebensmitteluntersuchung und Lebensmitteltechnologie, 17. Förläggare: Berlin : Paul Parey, 1975Beskrivning: 255 s. : ill., tab.ISBN: 3489789148.Ämnen: Fetter | Fats | Oljor | Oil
Taggar från det här biblioteket: Den aktuella titeln har inga taggar från det här biblioteket. Logga in för att lägga till taggar.
Betyg
    Medelbetyg: 0.0 (0 röster)
Bestånd
Exemplartyp Aktuellt bibliotek Avdelning Hyllsignatur Status Förfallodatum Streckkod Exemplarreservationer
Bok Bok Enhetsbiblioteken Enhet J ENH.J/J6 Bal (Liknande titlar(Öppnas nedan)) Tillgänglig 2005313823183
Antal reservationer: 0

Det finns inga kommentarer om exemplaret.

för att skicka en kommentar.

Teknik från Koha