Omslagsbild från Amazon
Bild från Amazon.com

Milch und Milcherzeugnisse / Friedrich Kiermeier & Erika Lechner

Av: Kiermeier, Friedrich, 1908-1995.
Medverkande: Lechner, Erika [aut].
Materialtyp: materialTypeLabelBokSerie: Grundlagen und Fortschritte der Lebensmitteluntersuchung, 15. Förläggare: Berlin : Paul Parey, 1973Beskrivning: 443 s. : ill., tab.ISBN: 3489714148.Ämnen: Mjölk | Mjölkproduktion | Milk | Dairying
Taggar från det här biblioteket: Den aktuella titeln har inga taggar från det här biblioteket. Logga in för att lägga till taggar.
Betyg
    Medelbetyg: 0.0 (0 röster)
Bestånd
Exemplartyp Aktuellt bibliotek Avdelning Hyllsignatur Status Förfallodatum Streckkod Exemplarreservationer
Bok Bok Enhetsbiblioteken Enhet J ENH.J/J6 Kie (Liknande titlar(Öppnas nedan)) Tillgänglig 2005312823195
Antal reservationer: 0

Det finns inga kommentarer om exemplaret.

för att skicka en kommentar.

Teknik från Koha