Exemplartyp | Aktuellt bibliotek | Avdelning | Hyllsignatur | Status | Förfallodatum | Streckkod | Exemplarreservationer | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Bok | Enhetsbiblioteken | Enhet J | ENH.J/J6 Syr (Liknande titlar(Öppnas nedan)) | Tillgänglig | 2005398823154 |
Antal reservationer: 0
Liknande Enhetsbiblioteken titlar, Avdelning: Enhet J Stäng hyllsökare (Dölj hyllsökare)
ENH.J/J6 Sch Sugar chemistry / | ENH.J/J6 Sta Fats and oils / | ENH.J/J6 Sta Emulsifiers / | ENH.J/J6 Syr Från mjölk till mejeriprodukter. Syrning / | ENH.J/J6 Tho Starches : David J. Thomas and William A. Atwell | ENH.J/J6 Whi Carbohydrate chemistry for food scientists / | ENH.J/J6 Wil Wiley encyclopedia of food science and technology. Vol. 1, A-Ev |
Det finns inga kommentarer om exemplaret.
Logga in på ditt konto för att skicka en kommentar.