Exemplartyp | Aktuellt bibliotek | Avdelning | Hyllsignatur | Status | Förfallodatum | Streckkod | Exemplarreservationer | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Bok | Enhetsbiblioteken | Enhet J | ENH.J/J6 Han (Liknande titlar(Öppnas nedan)) | Tillgänglig | 2014317823135 |
Antal reservationer: 0
Liknande Enhetsbiblioteken titlar, Avdelning: Enhet J Stäng hyllsökare (Dölj hyllsökare)
Ingen omslagsbild finns tillgänglig | Ingen omslagsbild finns tillgänglig | |||||||
ENH.J/J6 Foo (Vol. 2) Food processing handbook / | ENH.J/J6 Foo (Vol, 1) Food processing handbook / | ENH.J/J6 Gil Shortenings, margarines and food oils / | ENH.J/J6 Han Handbook of cereal science and technology / | ENH.J/J6 Han Handbook on sourdough biotechnology / | ENH.J/J6 Joh Emulsifiers and emulsifying techniques / | ENH.J/J6 Kie Milch und Milcherzeugnisse / |
Includes bibliographical references and index
Det finns inga kommentarer om exemplaret.
Logga in på ditt konto för att skicka en kommentar.